Infinity Pool

Welkom in een wereld waar elegantie samensmelt met lichtheid. Onze op maat gemaakte Infinity Pool biedt niet alleen een aantrekkelijk, eenvoudig ontwerp, maar ook een ongeëvenaarde tastbaarheid die pure ontspanning belooft. Met minimaal onderhoud en maximale esthetiek is dit zwembad een ode aan tijdloze schoonheid en verfijnd comfort.

 

Infinity Pool
Overlooprand van het overloopzwembad

Esthetische perfectie

De onberispelijke vlakheid van de overlooprand en het verticale oppervlak waar de waterfilm overheen glijdt, versterkt de esthetische briljantie van de Infinity Pool. Dit bijna spiegelgladde oppervlak creëert een naadloze verbinding tussen water en zwembadwand, wat de zachte stroming van het water een harmonische continuïteit geeft. De gelijkmatige beweging van de waterfilm creëert een rustgevende, bijna hypnotiserende scène.

Zweven op elegantie – Innovatief design

De nieuwe dimensie van zwembadontwerp! Onze zwevende zwembadtrap met zachte LED-randverlichting geeft uw zwembad een futuristische uitstraling. Omgeven door bruisende luchtbellen biedt de zwevende zitbank een oase van ontspanning. Dit unieke concept combineert stijl en functionaliteit, biedt een luxueuze badervaring en geeft tegelijkertijd esthetische accenten die uw zwembad-oase transformeren tot een waar juweel.
 

Moderne zwembadtechnologie

De synergie tussen het verlagen van het waterniveau ’s nachts en een rolluikbedekking in het zwembad is essentieel voor de energie-efficiëntie. Deze combinatie minimaliseert warmteverlies door verdamping en vermindert aanzienlijk de behoefte aan verwarmingsenergie. Bovendien maakt de filtratie via een zuigpunt in de rolluikkast tijdens dit nachtelijke niveauverlagen gerichte reiniging mogelijk, wat de algehele efficiëntie van de waterbehandeling verhoogt.

Met een indrukwekkende capaciteit van maximaal 160.000 liter per uur biedt het tegenstroomsysteem een intense zwemervaring die uitdaging en plezier garandeert.
De verfijnde constructie van het tegenstroomsysteem, dat water uit de roldekselkast trekt, draagt bij aan het verbeteren van de esthetiek van het zwembad. Deze slimme integratie maakt een naadloos en aantrekkelijk ontwerp mogelijk, aangezien er geen afzuigraster van het systeem zichtbaar is in het zwembad. Het resultaat is een helder en aantrekkelijk ontwerp dat de focus legt op de zwemervaring.

DMX-gestuurde LED-schijnwerpers en randverlichting van de trap zijn innovatieve oplossingen voor de verlichting van zwembaden. Dankzij hun energiebesparende LED-verlichting bieden ze efficiënte en aanpasbare verlichting die zowel de sfeer verbetert als zorgt voor veiligheid

Infinity Pool in eisblau