Innenpool mit System Schwimmbecken

Uw binnenzwembad – het all-weather plezier

Ontdek het ultieme plezier in uw huis – met ons exclusieve system zwembad als binnenzwembad. Geniet van ongeëvenaarde privacy terwijl u zich laat onderdompelen in kristalhelder water, omringd door elegant design en modern comfort. Ervaar het plezier van het hele jaar door zwemmen, ongeacht het weer buiten. Laat u betoveren door de rust en schoonheid van een binnenzwembad – ervaar pure ontspanning in uw persoonlijke oase van welzijn

Innovatieve elegantie – FPO binnenzwembaden voor de hedendaagse wooncultuur

Ein FPO system zwembad als binnenzwembad biedt tal van voordelen. Door het hydrofobe oppervlak wordt water afgestoten, wat leidt tot minder afzettingen en een lagere vatbaarheid voor vuilophopingen. Dit maakt het reinigen en onderhouden van het zwembad aanzienlijk eenvoudiger.

De stevige structuur van het massieve FPO system kunststofzwembad garandeert een lange levensduur en hoge weerbestendigheid. Daarnaast biedt de vrijdragende constructie naar de technische ruimte een esthetische en ruimtebesparende oplossing. Deze constructie maakt een eenvoudige toegang tot de techniek voor onderhoudswerkzaamheden mogelijk zonder de leefruimte te verstoren.

Bovendien is zo’n FPO zwembad uiterst veelzijdig en kan het worden aangepast aan verschillende ontwerpen en functies om te voldoen aan uw persoonlijke behoeften en esthetische voorkeuren. De combinatie van duurzaamheid, eenvoudig onderhoud en individueel ontwerp maakt dit zwembad tot een eersteklas keuze voor uw huis.

Ontwerp uw individuele binnenzwembad

Met onze innovatieve configuratiemogelijkheden ontwerpt u uw op maat gemaakte binnenzwembad. Kies uit twee zwembadbreedtes, variabele lengtes, een scala aan kleuropties en individuele onderdelen zoals trappen, roldeksels en tegenstroomsystemen. Deze diversiteit biedt meer dan 600 unieke zwembadcombinaties. Vorm uw droomzwembad naar uw persoonlijke voorkeur en creëer een exclusieve oase van ontspanning in uw huis.

Innenpool der Allwetterpool
Innenpool mit Bergpanorama am Matterhorn
LED Beleuchtung des Innenpools und der Halle